Avenida.no

Spar på strømmen under eventyrreisen til Spania

Spania er et av de mest populære reisemålene for solelskende nordmenn. Gitt avstanden kan vi trygt si at Spania er nordmenns favoritt, og at veldig mange av oss nok ville tilbrakt enda mer tid der nede hvis vi kunne. Spania er kjent som en topp destinasjon både for sol og strand, storby, og den hurtigvoksende nisjen eventyrreiser.

Drømmeturen

Å reise ut på en eventyrreise er noe litt mer enn den tradisjonelle charterferien, selv om du nå også kan bestille denne typen reiser gjennom charterselskaper. Her er det ikke bare avslapping og paraplydrinker som gjelder, men snarere settes opplevelsen i sentrum. Du får tilbud om en drømmereise som tar deg rundt for aktiv å oppleve nye og spennende ting, gjerne med litt fysisk aktivitet innlagt. Det kan dreie seg om en tur i kano, å gå i fjellet eller bestige en vulkan, eller simpelthen farte rundt i landet for å finne nye og spennende steder å utforske. Dette er en type turisme som allerede har vist seg å være tiltrekkende for nordmenn, som jo er svært glade i natur og utendørs opplevelser. Når man attpåtil kan oppleve slike ting i Spanias gunstige klima, er det desto bedre.

Glem strømregningen når du er på ferie

Når man reiser ut på en lengre reise – og et skikkelig eventyr må ta et par uker, helst et par måneder – er det viktig å tenke over hva man setter igjen hjemme. Mange har brent seg på dette ved å komme hjem til varmeovner som står på full guffe og høye strømregninger. Nå finnes imidlertid heldigvis Tibber, en ny type strømselskap som ikke bare gir deg grønnere og billigere strøm, men også sørger for at du enkelt kan styre strømbruken hjemme ved hjelp av en app på telefonen. Dermed slipper du negative overraskelser når du kommer hjem, og har full kontroll uansett hvor langt unna du er! Det gir en ting mindre å bekymre seg for både i hverdagen og når man reiser på ferie.

Ved siden av eventyrreiser finnes det også mange andre nye reiseformer, som for eksempel helseferier, som gjør at du virkelig kan slappe av å få kroppen i gjenge. Du finner flere hoteller i Spania som kan tilby slike ferier, så dette er virkelig et ferieland som leverer.