Avenida.no

Brystoperasjon og hvile

Kreft er skummelt med en reise som går i bølgedaler mellom utslitthet, frustrasjoner og smerter. En diagnose som betyr en livsforandring uansett hva slags type kreft du har. Brystkreft er vanligste form som rammer kvinner. Ofte er mastektomi eneste mulighet for beste sjanser m0t kreft. Med Motiva på din side kan en reise til rekonstruksjon av bryster og igjennfunnet kvinnelighet begynnes. Reiselyst er flott måte å feire livet på etter hard kamp. Etter gjennomføringen av behandlingen venter kanskje et avslappende ferieopphold på Azorene?

Ny start og utfodringer

Rekonstruksjon etter sykdom er en stor affære enten du er midt i cellegiftbehandling, eller har startet veien med rekonstruering av brystene. Det er aldri enkelt å møte utfordringer, men Motiva har profesjonelle og kunnskapsrike kirurger i alle ting brystrekonstruksjon. De fleste kvinner føler et stort tap som kvinne når kreften herjer og skader. Etter tøffe dager er en det hjelpsomt å ha Azorene å se frem til. Et godt reisemål enten du er enslig eller har barn og familie. Motiva kan hjelpe med rekonstruksjon av brystene og har innovative og moderne løsninger. Her kan du få tilbake kurver og selvtillit og føle deg som en kvinne igjen. Tapet av bryster føles vanskelig for de fleste og det tærer følelsesmessig og mentalt.

Mat, strender og øyhopping

Noen flotte måltider på Azorene vil gi flott pause med gode stunder til rekonvalsering. Etter Motiva fantastiske kirurgers hjelp er det kun minimale arrdannelser etter inngrepet. Du kan bevege deg fritt uten hemmende smerter. Pasientfokus er stort med Motiva og målet er en styrkende og positiv opplevelse. Det er viktig å unne seg litt ekstra etter en kamp mot kreften. Uansett medisiner og behandling er Azorene, eller andre øyparadis en tid for å stoppe opp. Her kan du bli skjemt bort samt la livet gi deg den beste avslappingen. Tid til å samle opp krefter og styrke igjen. Tid med venner og familie, og tid til egen oppbygging.  

Hvilket øyparadis?

Reiser er noe som alltid er populært. Øyhopping er stort og gleder mange enten det er ny begynning etter brystrekonstruksjon, “kun” ferietid eller prøve et nytt fantastisk reisemål som Azorene. Denne øygruppens ni vulkanske øyer opplever store turistbesøk hvert år. Her finner du alt som har med ro, fred og eventyr å gjøre. Etter en rekonstruksjon er det viktig å ta det rolig. Med ferske sting etter kirurgiske inngrep kan du fra egen komfortabel sofa planlegge de gode feriedagene som venter etter kreften. Kreft er fylt med tøffe dager, smerte, håp, utmattelse, de gode dagene, rekonstruksjon og behandlinger.  

Litt øyhopping kan gi deg krefter og styrke igjen. Azorene har flott natur, fantastiske mennesker, og mye å oppleve. Nyt herlig mat som portugisiske Alcatra, das Furnas, Sort pudding med ananas og mer. Naturens luner trer i kraft her som i andre land og øyer.