Avenida.no

Spanias beste strender

Siden mer enn en million nordmenn besøker Spania hvert år, så må de jo kunne tilby mange fine strender. For hva er det som lokker en hel verden av turister til et land dersom de ikke kan tilby skikkelig badeliv og varme forhold? Her har jeg tenkt å gå litt mer i dybden og finne de beste stedene for deg.

De mest populære strendene

I følge TripAdvisor er La Concha Beach i San Sebastiàn, Donostia den aller beste stranden. Husk at de som legger inn sine anbefalinger her, er reisende med masse erfaring. Men man skal merke seg at dette er en strand som ligger like utenfor en by. Dersom du er på utkikk etter et mer avskjermet sted, kan nummer to på listen være midt i blinken, nemlig Play de Ses Illetes i Formentera.

Denne stranden er nemlig lang og nydelig hvit, med turkisfarget hav i flere nyanser. Den ligger nord på øya og har utsikt mot Ibiza. Dersom vi går litt videre på listen, kommer vi til Playa de Muro Beach. Den ligger i Playa de Muro, akkurat slik navnet tilsier og er perfekt for småbarnsfamilier. Den er langgrunn med varmt vann som varer helt til oktober. tillegg kan du sove godt om natten, siden du unngår det yrende nattelivet som er så vanlig i sydlige strøk. Playa de Las Canteras ligger i Las Palmas, Gran Canaria og er fjerdemann på listen. Denne stranden kan tilby heftige surfebølger, gode restauranter og alt fra sort til hvit sand.

Forbered deg godt til strandlivet

Det er mye man bør huske når man drar på ferie til et nytt land. Det aller viktigste er jo selvfølgelig pass og penger, men dette er jo bare toppen av isberget. Dersom dere er en småbarnsfamilie, kan det være viktig å ha fokus på solbeskyttelse. Kanskje har dere allerede strandtøy for å beskytte barna fra en tidligere ferie, samt armringer til minstemann. Da kan dere spare mye på å ta dette med hjemmefra. Pengene dere sparer på å ta med ting dere allerede har i hus, kan dere benytte dere av sammen med en bet365 bonus. Kanskje vinner du nok penger til enda en ferietur? Et annet tips før familien drar på stranden, er å kjøpe seg en rimelig parasoll straks dere ankommer feriestedet. De er for store til å ta med hjemmefra, men kommer straks til nytte mot den sterke solen.

Alle ønsker vi den perfekte ferie

For at ferien skal kunne bli perfekt, er det å planlegge godt på forhånd det aller viktigste. Lag en liste over hva du ønsker å oppleve, og bestem deretter feriemålet ut i fra dette. Er dere en familie bør dere lage listen sammen, og deretter komme til enighet. Se på omgivelser som strender, natteliv og byliv før dere velger overnattingssted. Omgivelsene har mye større betydning enn selve hotellet. Vi drar jo til varme land for å kunne oppholde oss mer utendørs! Dersom du har disse tipsene i bakhodet, og ikke glemmer å beskytte deg og dine mot solen, da har du et godt utgangpunkt for en drømmeferie.