Avenida.no

Eventyrreise i eget hjem

Mange drømmer om store eventyrreiser, og for mange blir drømmen oppfylt. Men det hender man må spare lenge for å få råd til drømmereisen. Da er det fint å kunne ta en bit av verden hjem, for eksempel i form av fototapet på veggen. Tradisjonelle tapeter til stue er selvsagt fint, men kanskje kan en av veggene dekkes med et stort bilde av nettopp stedet du drømmer om å besøke.

Hva er en evetyrreise?

Eventyrreiser er reiser der du kan oppleve spennende aktiviteter og eventyr, og “eventyrreise” er en samlebetegnelse på veldig mange reiseformer. For noen er en sykkeltur i Nord-Norge en eventyrreise, for andre er øyhopping med kajakk drømmen. Andre igjen drømmer om safari, jungeleventyr eller et besøk på en Stillehavsøy. Under kategorien tapeter stue på nettsiden til familietapeter.no, finner du tapet med spennende eventyrmotiv, enten du vil ha bilder av en magisk skog eller mønstre som får deg til å tenke på jungelen eller savannen.

Spar penger på oppussing

Tapet er selvsagt ingen erstatning for en eventyrreise, men å tapetsere er en forholdsvis rimelig måte å pusse opp, spesielt dersom du gjør jobben selv. Pengene du sparer kan du sette inn på en egen konto beregnet på drømmereisen. Setter du inn noen kroner der hver måned, kan det hende du får råd til eventyrreisen om et par år.